Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

IMG 4052

L’Escola Esportiva de Futbol del GEiEG, seguint els paràmetres que sempre ha potenciat el GEiEG, vetllarà per formar esportistes i persones amb tot un seguit d’hàbits (puntualitat, ordre, higiene...), normes, valors humans (companyerisme, respecte, compromís, humilitat, generositat...) i esportius (entrega, intensitat, actitud, sacrifici, treball en equip, perseverança, esforç...).

Amb aquestes idees, amb un equip tècnic professional i una instal·lació ben equipada i ubicada en un entorn privilegiat, el GEiEG pretén potenciar una autèntica escola de futbol on tothom, independentment del nivell, pugui practicar l’esport que li agrada prioritzant la formació, i utilitzant la competició com a font d’aprenentatge dels valors esportius.

La filosofia de treball de l’escola a trets generals és formar a través de la relació del jugador/a amb la pilota, sortir jugant sempre i intentar dur el control del partit a partir del joc de posició i conservació de pilota.

Els equips seran organitzats fins a Prebenjamins amb grups heterogenis, on es potenciarà sobretot el treball en valors, que continuarà en etapes posteriors. A partir de Benjamí, els grups seran  homogenis variables, cosa que permetrà aportar més qualitat a l’entrenament i una atenció més individualitzada a les diferents necessitats dels jugadors/es.

Contacte:

Complex Esportiu Palau Sacosta

Tel. 972 22 66 35

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Coordinador: Sergi Puigdevall

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top